В Україні виготовили спецавтомобіль для комунальників (Фото)

Завод Спецтехніки Техкомплект виготовив спеціальний автомобіль для відновлювальних робіт.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

«Аварійно-ремонтна майстерня, що була виготовлена на нашому заводі на базі IVECO Daily, виконуватиме відновлювальні роботи в Івано-Франківській області», – йдеться у повідомленні.

Як зазначали на підприємстві, це типова модель, яка зарекомендувала себе з найкращої сторони на багатьох об’єктах енергетичних компаній в Україні. Аварійно ремонтна майстерня ТК-IV-АР на базі IVECO Daily є універсальним засобом усунення аварії. При оснащенні додатковим спеціалізованим обладнанням, один такий автомобіль може виконувати операції, для яких раніше потрібно залучати 2-3 транспортні одиниці, наприклад: зварювання, різання, відкачування води та окропу, освітлення, електропостачання та інше допоміжне обладнання. Подібна спецтехніка застосовується службами теплових та електромереж, водоканалу, зв’язку та газу для забезпечення ремонтно-відновлювальних та ін. технічних робіт, транспортування спецобладнання ремонтних бригад до місця проведення робіт.

Дані бригадні автомобілі на базі шасі IVECO Daily допомагають обслуговувати та ремонтувати ЛЕП, обслуговувати газо- та нафтомагістралі, а також інші види комунікацій у важкодоступних районах сільської, гірської та лісової місцевості.

Джерело Техкоплект