Український виробник представив сучасний сміттєвоз (Фото)

Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» виготовив і передав замовнику сміттєвоз із боковим завантаженням АТ-4032 на шасі DAYUN моделі CGC1141.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

«Унікальність сміттєвоза АТ-4032 на шасі DAYUN CGC1141 полягає у тому, що він поєднує в собі надзвичайну маневреність, чималу  місткість та можливість ущільнення сміття. Отже, гарантовано зменшення кількості ходок до сміттєзвалища, значна економія пального та ефективність роботи», – повідомили на підприємстві.

Об’єм кузова становить 15 куб.м. Вантажопідйомність бокового маніпулятора складає 650 кг. Сміття може завантажуватися зі стандартних контейнерів об’ємом 0,75 куб. м або з євроконтейнерів об’ємом 1,1 куб.м за допомогою бічного маніпулятора, розташованого з правого боку сміттєвоза. Вивантаження сміття проводиться самоскидним способом.

Ущільнення твердих побутових відходів здійснюється за допомогою пресувальної плити. В залежності від щільності ТПВ механізм пресування забезпечує оптимальний ступінь ущільнення від 2,5 до 4. Робота пресуючого механізму доступна в ручному режимі.

Металева конструкція бункера сміттєвоза виготовлена на високоточному лазерному та листогибочному обладнанні, що забезпечує жорсткість конструкції, дотримання точних розмірів в процесі виробництва і герметичність при експлуатації.

Машина також укомплектована відвалом, що допоможе у приведенні до ладу місця вивантаження перевезених відходів, а взимку — боротися зі сніговими заметами.

Спецавтомобіль оснащений 184-сильним двигуном та 8-ступінчастою МКПП. У списку оснащення значаться кондиціонер, подушка безпеки водія, пневмосидіння водія, електросклопідйомники, дзеркала заднього огляду з підігрівом, круїз-контроль, магнітола з підтримкою Bluetooth.


Не пропустіть