Український виробник виготовив багатофункціональний автомобіль для комунальників (Фото)

Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС виготовив і відвантажив замовнику аварійну майстерню АТ АМ-0102 на шасі DAYUN CGC1100.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

Як повідомили на підприємстві, машина призначена для доставки персоналу та обладнання до місць проведення ремонтно-відновлювальних робіт. Майстерня оснащена сучасним обладнанням, завдяки чому комунальники зможуть оперативно усувати пориви на мережах водопостачання та водовідведення.

Фургон має пасажирський та вантажний відсік.  У вантажному відсіку встановлений сталевий верстак (з двома ящиками з дверцятами), який надійно закріплений до полу фургона. На верстаку встановлені слюсарні лещата.

По бортах передбачені ніші для перевезення кисневого та пропанового балонів, обладнані механізмом підйому-опускання назовні. По правому борту є ніша для перевезення генератора з доступом зовні.

Аварійна майстерня має 2 вентиляційних люки (один в пасажирському, один у вантажному відсіку). Фургон обладнаний переговорним пристроєм з водієм. Для доступу в пасажирський відсік встановлені висувні сходи.  Є також додаткові сходи для доступу до вантажного відсіку фургона.

Базою для фургона стало шасі DAYUN CGC1100 колісної формули 4×2, з  новою кабіною. Машина оснащена 4,1-літровим дизельним двигуном потужністю 150 к.с. і 6-ступінчастою КПП Shaanxi Fast Gear. В комплектації також застосовані агрегати відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF.


Не пропустіть