В Україні виготовили високопродуктивний сміттєвоз (Фото)

Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» виготовив новий сміттєвоз з боковим завантаженням.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

Комунальна надбудова встановлена на шасі DAYUN CGC1120 (4х2) з новою кабіною підвищеного комфорту. Придбання сучасної техніки сприятиме розвитку комунального підприємства та можливості надавати мешканцям громади якісні комунальні послуги.

Об’єм приймального бункера сміттєвоза складає 10 куб.м. Він відрізняється особливо міцною конструкцію завдяки використанню зносостійкого металу.

Завантаження сміття здійснюється шляхом перекидання бака з відходами бічним маніпулятором в люк нагорі кузова машини. Сміття може завантажуватися зі стандартних контейнерів об’ємом 0,75 куб. м або з євроконтейнерів об’ємом 1,1 куб. м за допомогою бічного маніпулятора, розташованого з правого боку сміттєвоза.

«Конструкція кузова сміттєвоза виконана за допомогою сучасного обладнання і забезпечує повну герметичність і конструкційну точність. Всі металеві деталі проходять ретельну антикорозійну обробку, яка крім гарного зовнішнього вигляду гарантує захист техніки від руйнівних впливів навіть при тривалій експлуатації», – підсумували на підприємстві.


Не пропустіть