Названо найпопулярніший повнорозмірний позашляховик в Україні

За підсумками останніх кількох місяців поточного року в Україні визначився новий лідер в сегменті повно розмірних позашляховиків. Так, лідером в класах E SUV та F SUV став німецький автомобіль Volkswagen Touareg.

Як стало відомо, у березні німецька модель взагалі обійшла всіх конкурентів не тільки серед повно розмірних позашляховиків, а й середньо розмірних (таких як моделі сегменту D SUV – Skoda Kodiaq, Toyota Land Cruiser Prado тощо).

Аналогічні тренди помічені в травні 2023 року, коли Volkswagen Touareg посів перше місце по продажам серед всіх D-E-F SUV, а в своєму сегменті E SUV обійшов основних конкурентів Mercedes-Benz GLE та Toyota Land Cruiser, зайнявши 16,5% ринку в класі.

Volkswagen Touareg доступний на українському ринку за ціною від 2 955 447 грн. Автомобіль пропонується як з бензиновими, так і дизельними двигунами потужністю від 231 до 422 кінських сил. Всі мотори поєднуються із 8-ступінчастою автоматичною трансмісією.

Нагадаємо, восени поточного року в Україні з’явиться нове покоління Volkswagen Touareg, який також буде претендувати на лідерство в сегменті.

Джерело AUTO-Consulting

Не пропустіть