Український виробник представив новий маневровий автогідропідйомник (Фото)

Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» уперше встановив італійський автогідропідйомник SOCAGE A314 встановлено на середньотоннажне шасі DAYUN CGC1060 з новою кабіною.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

«Міцний, надійний при цьому дуже маневровий автогідропідйомник SOCAGE A314 на шасі DAYUN CGC1060 відвантажено до Сумської області. Завдяки неймовірним можливостям техніка відмінно справиться з різними роботами, а це — обрізка дерев, встановлення освітлення та багато іншого. Автомобіль може легко під’їхати до будь-якого малодоступного місця», – йдеться у повідомленні.

Автогідропідйомник спроєктований для відмінної керованості та високого комфорту:

  • робоча висота підйому — 13,7 метра;
  • горизонтальний виліт стріли — 7,1 метра;
  • вантажопідйомність люльки — 250 кг;
  • наявність багатьох опцій для комфорту і простоти в управлінні одночасно.

Автовишка SOCAGE A314 на шасі DAYUN CGC1060 обладнана ізоляційною люлькою, що дозволяє оператору проводити роботи на лініях електропередачі й зв’язку під напругою до 1000 В без відключення електроенергії при відсутності атмосферних опадів.

Управління підйомником здійснюється за допомогою декількох пультів керування: на поворотній колоні (турелі) і безпосередньо в люльці.⠀

Поворот люльки на 90 градусів вліво і 90 градусів вправо забезпечує додатковий комфорт і зручність при роботі, розширюючи робочу зону обслуговування.

Базове шасі DAYUN CGC1060 — середньотоннажний вантажний автомобіль колісної формули 4х2. Шасі оснащується двигуном Weichai WP3NQ150E50 потужністю 144 к.с. та 6-ти ступеневою коробкою передач Fast Gear.

Автомобіль має зручну кабіну та комплектований різноманітними опціями для комфорту водія та пасажира, а саме: MP3 магнітолою, електросклопідіймачами, центральним замком із дистанційним керуванням, пневматичним сидінням водія, кондиціонером. Також автомобіль оснащено денними ходовими LED вогнями, коректорами фар, протитуманними фарами, дзеркалами заднього виду з підігрівом тощо.


Не пропустіть