Оновлений Nissan Qashqai засвітився на тестах (Фото)

Можна з упевненістю сказати, що Nissan Qashqai – одна з моделей, яка породила революцію в світовому сегменті кросоверів, коли була вперше представлена в 2006 році. З того часу вона завжди була однією з найбільш продаваних продуктів компанії, а в лютому 2018 року було представлено третє покоління Qashqai, яке продовжує спадкоємство своїх попередників. Тепер цей автомобіль вперше отримав оновлення, і, схоже, автовиробник зведе візуальні оновлення до мінімуму.

На шпигунських фото показаний прототип з маскуванням, що прикриває його передню частину. Змінених кузовних панелей немає, що говорить тільки про фейсліфтинг. Qashqai 2024 отримає змінений бампер, і решіточку радіатора і змінені фари. Лінії, які пробиваються крізь камуфляж, можуть позначити, що S-подібні блоки ДХВ можуть бути замінені більш традиційними блоками.

Боковий профіль, схоже, зовсім не змінився в порівнянні з поточним Qashqai. Пороги та колісні арки закриті іншим камуфляжем, хоча це не означає, що Nissan готує оновлення для цих компонентів. Витончені задні ліхтарі виглядають незмінними. Бампер, однак, може бути трохи підправлений.

Під капотом новинки, швидше за все, встановлять 1,5-літровий силовий гібридний силовий агрегат E-Power, в якому двигун внутрішнього згоряння діє як генератор і забезпечує енергією АКБ. Ця електрична енергія приводить у дію електромотор потужністю 190 кінських сил (140 кіловат), надаючи Qashqai майже електромобільного вигляду. Як альтернативу Qashqai можна буде придбати з м’яким гібридом на базі 1,3-літрового ДВЗ потужністю 138 к.с. або 156 к.с.


Не пропустіть