Український виробник представив новий сміттєвоз на шасі Iveco Daily (Фото)

Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС успішно виконав замовлення та передав сучасний сміттєвоз з надбудовою власного виробництва одній із територіальних громад.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

Як повідомили на підприємстві, це високопродуктивний і універсальний сміттєвоз із заднім завантаженням АТ-5011. Вперше надбудову з об’ємом бункера для сміття 9 куб. м. було встановлено на шасі IVECO Daily 70C16H3.0.

Сміття може завантажуватися зі стандартних та євроконтейнерів (об’ємом 0,06-1,1 куб. м) за допомогою маніпулятора або ручним способом. Вивантаження сміття проводиться самоскидним способом. Робота пресувального механізму доступна в автоматичному, напівавтоматичному або ручному режимах, оператор самостійно вибирає її залежно від ситуації при завантаженні.

Коефіцієнт ущільнення відходів досягає 7.

«Оригінальна конструкція кузова забезпечує високі експлуатаційні якості продукції. Безвідмовність роботи устаткування досягається інноваційними технологіями виробництва, простотою гідравлічної схеми управління і високою якістю компонентів», – зазначили у пресслужбі.


Не пропустіть