В Україні виготовили потужну автовишку з висотою підйому понад 24 м (Фото)

Завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС відвантажив до Київської області автовишку CTE ZED 25 HY, яку фахівці підприємства встановили на шасі DAYUN CGC-1100.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

Автогідропідйомник CTE ZED 25 HY призначений для підйому робітників з інструментами й матеріалами на висоту 24,5 метра для виконання будівельних, монтажних, ремонтних та інших видів робіт.

Характеристики моделі:

  • робоча висота підйому – 24,5 м;
  • горизонтальний виліт стріли – 11,6 м;
  • максимальна вантажопідйомність люльки – 300 кг.

Конструкція підйомника — важільно-телескопічна. Таке компонування основних елементів забезпечує мінімальні габаритні розміри підйомника і зручність в роботі. Основні силові елементи конструкції виготовляються з високоміцної європейської сталі, що дозволяє знизити масу надбудови, а також збільшити довговічність її роботи.

Люлька має можливість повороту 90+90 градусів щодо осі обертання, що забезпечує додаткову комфортність при роботі й збільшує робочу зону обслуговування.

Управління підйомником здійснюється за допомогою декількох пультів: пультом управління підіймального механізму з землі та за допомогою пульта, встановленого в люльці.

Базове шасі DAYUN CGC1100 (4х2) оснащене дизельним 4-х циліндровим двигуном потужністю 150 к.с. КПП — Shaanxi Fast Gear 6J70T (механічна, 6-ти ступенева).

У списку оснащення значаться кондиціонер, пневмосидіння водія з регулюванням сидіння та спинки, бортовий комп’ютер, електросклопідіймачі, центральний замок з дистанційним керуванням, протитуманні фари, магнітола MP3 / USB, регульована рульова колонка по висоті та куту нахилу тощо.


Не пропустіть