Названо найбільш надійну марку китайських автомобілів

Агентство JD. Power визнало Chery найнадійнішими китайськими авто

Китайський автомобільний ринок продовжує розвиватися та покращувати якість своєї продукції. Про це свідчать результати дослідження аналітичної компанії JD. Power, яка щорічно оцінює рівень задоволеності покупців новими машинами.

За даними агентства, у 2023 році середня кількість неполадок на 100 нових автомобілів знизилася на 9 пунктів у порівнянні з минулим роком і склала 204. Це свідчить про те, що виробники приділяють більше уваги якості своїх виробів та усувають типові неполадки, пов’язані з гібридними системами. електронікою та мультимедіа.

Серед усіх брендів, представлених на китайському ринку, найнадійнішими виявилися Порше, Lexus та Cadillac у преміальному сегменті, а також Хонда, Buick та Toyota.

Лідером серед брендів Піднебесної стала компанія Chery, яка отримала рейтинг 200 неполадок на 100 машин. Це на 12 пунктів краще, ніж середній показник сегменту. Chery також випередила такі відомі марки, як GAC, Geely, Changan та Haval. Експерти JD. Power відзначають, що Chery досягла високої якості завдяки інноваціям, інвестиціям у розробку та виробництво, а також до уваги потреб клієнтів.


Не пропустіть