В Україні запрацював новий сервіс перевірки автомобілів з пробігом

Запрацювала українська версія сервісу перевірки історії вживаних автомобілів Cebia. Для того, щоб скористатися послугою, достатньо лише ввести VIN-код машини.

За допомогою системи перевірки історії транспортного засобу Cebia Car History — основного продукту чеської компанії — можна виявити штучно зменшений пробіг, участь машини в ДТП та їх кількість, тип пошкоджень, дізнатися країну виготовлення, фактичний рік виробництва, дату першої реєстрації, перевірити по базах даних викрадених автомобілів, чи часом авто не в лізингу або кредиті, а ще — переглянути історію обслуговування, основну та додаткову комплектацію авто.

Додатково на деякі автомобілі доступні світлини після ДТП або з оголошень продажу в інтернеті.

Бонусом користувачі отримують детальні інструкції, як перевірити оригінальність табличок із VIN-кодом, щоб переконатися в його справжності та уникнути купівлі автомобіля з перебитим номером кузова.

Система перевірки історії авто доступна цілодобово онлайн на ua.cebia.com. Вартість звіту в Україні залежить від обсягу наявної інформації в базі даних та починається від 499 гривень.

Нагадаємо, Cebia — одна з перших компаній на території Європейського Союзу, що працює у сфері збору автомобільних даних та формуванні звітів про історію транспортних засобів на їх основі.

Джерело Інститут досліджень авторинку

Не пропустіть