Toyota готується до прем’єри Land Cruiser Mini (Фото)

У червні 2022 року компанія Toyota представила концепт Compact Cruiser EV, серійна версія якого може дебютувати в жовтні на Japan Mobile Show. Це буде умовно названий Land Cruiser Mini, який може виявитися звичайним бензиновим позашляховиком.

Концепт Toyota Compact Cruiser EV оснащений електричною силовою установкою. Його серійна ітерація Land Cruiser Mini, за даними японських журналів Best Car та Mag-X, також отримає традиційні силові агрегати. Щоправда, думки щодо цього питання розходяться.

Best Car вважає, що новинка отримає гібридну трансмісію від RAV4 або Corolla Cross, а інсайдери Mag-X говорять про те, що ніяких електричних доробок позашляховик не матиме і навіть називають віддачу бензинового ДВЗ: 201 к.с. та 500 Нм.

По довжині новий Land Cruiser Mini буде відповідати Corolla Cross – 4460 мм, але за шириною та висотою передбачувано виявиться більше – 1859 і 1859 мм відповідно. Особливостями дизайну стануть круглі фари та запаска на п’ятій дверці.

Land Cruiser Mini з ДВЗ, передбачається, вироблятиметься у країнах Південно-Східної Азії, а електрична модифікація – у Японії.


Не пропустіть