Audi останнє покоління спорткара TT (Фото)

Компанія Audi прощається із популярною моделлю ТТ. Ще в лютому компанія оголосила, що спорткар незабаром буде знято з виробництва. Днями було випущено останню спецверсію Audi TT Roadster Final Edition.

Забарвлення Audi Exclusive Goodwood Green Pearl – це данина поваги TT першого покоління, для якого цей колір пропонувався як опція. Дах цього автомобіля сірий і відповідає матово-сірим акцентам на бамперах. Оскільки ця модель Final Edition базується на комплектації S Line – першій для TT третього покоління, то 20-дюймові колеса входять до стандартної комплектації.

Audi відмовилася від більшості значків S Line на екстер’єрі та інтер’єрі, і замість стандартних акцентів із матового алюмінію Final Edition отримав елементи з вуглецевого волокна. Сидіння обтягнуті шкірою Palomino Brown, яка, за даними виробника, є «сучасною інтерпретацією» оригінальних сидінь TT.

Автомобіль оснастили 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддуванням потужністю 228 кінських сил та 7-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням. Повний привід входить у стандартне оснащення. Машині потрібно 5,5 секунд, щоб розігнатися до 96 км/год.

Спорткар випустили обмеженим тиражем лише у 50 екземплярів за ціною 68 895 доларів кожен.


Не пропустіть