Український виробник випустив партію спецавтомобілів для газовиків (Фото)

Завод Спецтехніки «Техкомплект» виготовив і передав газовій службі партію нових аварійно-ремонтних автомобіля на базі вантажопасажирських мікроавтобусів Peugeot Boxer із суцільнометалевими фургонами. Про це повідомили у пресслужбі виробника.

«Для допомоги у відбудові східних деокупованих територій України виготовлено 4 нових аварійно-ремонтних автомобіля на базі вантажопасажирських мікроавтобусів Peugeot Boxer із суцільнометалевими фургонами», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, проект було виконано за участю офіційного імпортера автомобілів «Пежо Сітроен Україна» і регіонального представника дилерської мережі ТОВ «Талісман-Автостиль».

В Україні Peugeot Boxer доступний у двох версіях – стандартній та + пакет «Бізнес». Обидві версії комплектуються 2,2-літровим дизельним двигуном BlueHDi потужністю 165 кінських сил, та 6-ступнічастою МКПП. Ціни на авто стартують від 1 231 900 грн. У списку оснащення значаться кондиціонер, круїз-контроль, центральний замок, автоматичне блокування дверей.


Не пропустіть