Український виробник виготовив два нові паливозаправники на шасі Iveco Daily (Фото)

Завод Спецтехніки «Техкомплект» виготовив і передав замовнику два нові паливозаправники АПЗ-4 на шасі Iveco Daily. Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

Виготовлено два нових 4-кубометрових паливозаправника на Iveco Daily. Особливість цієї модифікації – можна одночасно перевозити і вести облік видачі двох різних видів палива завдяки наявності двох окремих вузлів видачі та обліку.

«Перший такий автомобіль замовник нашого партнера та дилера,  компанії АМАКО, отримав ще в 2021 році, станом на сьогодні автопарк клієнта поповниться ще двома – загалом таких паливозаправників у автопарку клієнта буде вже п’ять» – зазначили у пресслужбі.

Автопаливозаправник АПЗ-4 призначений для перевезення рідких нафтопродуктів щільністю до 860 кг/м3, і навіть заправки транспортних засобів через лічильник; зливу нафтопродуктів самопливом зі своєї цистерни в ємність, розташовану нижче за рівень цистерни; зливу нафтопродуктів насосом, що встановлений на автоцистерні. Остання може бути виготовлена одно-, двосекційною.


Не пропустіть