Один зі 100: в Україні виявили унікальний кабріолет Mercedes-Benz від AMG (Фото)

Український блогер Roma Urraco знайшов в Україні дужі рідкісний кабріолет Mercedes-Benz. Йдеться про модель CLK 500 з обвісом від AMG, яка була випущена у кількості лише 100 одиниць. Про це він повідомив на свій сторінці у соціальній мережі.

За словами блогера, це дуже рідкісна модель, яка на момент виходу коштувала удвічі дорожче звичайного 5,0-літрового кабріолета.

«У 2005 році німці випустили обмежену серію із 100 подібних автомобілів. 30 штук відразу відправилися до Японії (причому з лівим кермом), адже заможні японці завжди полюбляли всілякий лімітований ексклюзив із Німеччини. Решта 70 – розійшлися по світу і найцікавіше, що один екземпляр замовили в Україні – через дилера в Дніпрі! На той час (2005-й) CLK 500 Armani коштував майже в 2 рази дорожче звичайного 5,0-літрового кабріолета – майже 750 тисяч гривень або 150 тисяч доларів (курс тоді був 5 гривень за 1 долар)» – йдеться у повідомленні.

Roma Urraco повідомив, що разом з машиною кожному власнику презентували спеціальний сертифікат автентичності у фірмовій папці.

Автомобіль перебуває у дуже хорошому стані і зареєстрований у Вінницькій області.

Mercedes-AMG CLK-Клас — це спортивні автомобілі середнього класу, що виробляються тюнінговим ательє Mercedes-AMG на основі серійних моделей Mercedes-Benz CLK-Класу з 1999 року.


Не пропустіть