В Україні виготовили спецавтомобіль для перевезення осіб з обмеженими можливостями (Фото)

Завод Спецтехніки «Техкомплект» виготовив на базі Peugeot Boxer нову спецавтівку для перевезення осіб з обмеженими можливостями. Про це інформує пресслужба виробника.

«Виробництвом Заводу спецтехніки Техкомплект на Київщині виготовлено черговий спеціальний автомобіль ТК-РВ-МІР на базі автобуса із суцільнометалевим фургоном PEUGEOT BOXER», – йдеться у повідомленні.

Спецтранспорт застосовується для перевезення осіб з обмеженими можливостями. За допомогою електрогідропідіймача з дистанційним пультом керування DHOLLANDIA пасажир може вільно заїхати на інвалідному візочку, який можна надійно зафіксувати аби запобігти зсуву під час поїздки. Для супроводжуючих осіб передбачені зручні пасажирські місця (4 у салоні, ще 2 – поряд з водієм).

«Для спеціалізації використано стандартний фургон PEUGEOT BOXER L2H2, який був наданий нашим постійним партнером ТОВ “Ілта Львів”. Електрогідропідіймач також надав постійний партнер – ТОВ “Дхолландія Україна”», – зазначили на підприємстві.

Нагадаємо, раніше Завод Спецтехніки «Техкомплект» вже поставив декілька партій аналогічних автомобілів – мобільних інклюзивно-ресурсних центрів на базі Peugeot Boxer та Citroen Jumper.


Не пропустіть