В Україні виявили культовий спорткар Nissan Skyline (Фото)

В українській столиці помітили Nissan Skyline 2000 року випуску. Знамените японське купе є досить рідкісною моделлю у нашій країні. Світлини машини опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в соціальній мережі Instagram.

Помічений в Києві Nissan Skyline належить до покоління R33 — його виробляли з 1993 по 1998 роки. Практично всі ці автомобілі продавалися в Японії, тому не дивно, що у нашого екземпляра кермо розташоване з правого боку.

Автомобіль оснащений 2,5-літровою бензиновою «шісткою», яка в атмосферному виконанні розвиває 190 кінських сил, а з турбіною — 250 «коней». У першому випадку максимальна швидкість становить 210 км/год, у другому — 240 км/год. Усі автоматичні трансмісії на версіях з двигуном об’ємом 2,5 л без турбонаддування були 5-ступінчастими, всі 2-літрові і версія з 2,5 літровим тубомотором оснащувалися 4-ступінчастим «автоматом».

Нагадаємо, Nissan Skyline — один з найбільш старих видів японських автомобілів — понад 50 років існує дана марка і значна кількість автомобілів було випущено під знаком «Skyline».


Не пропустіть