В Україні виготовили спецавтомобіль на базі Renault Master (Фото)

Завод Спецтехніки Техкомплект виготовив і передав замовнику спецавтомобіль на базі Renault Master. Про це повідомляє пресслужба виробника.

«На виробничому майданчику нашого заводу на Київщині відбулось виготовлення автомобіля вантажопасажирського ТК-RM-ВП6 на базі автомобіля Renault Master, який було надано замовником для виконання галузевої спеціалізації силами Техкомплект», – йдеться у повідомленні.

В Україні фургон Renault Master пропонується в кількох версіях об’ємом від 8 до 17 м³ і вантажопідйомністю від 1602 до 2172 кг. Усі версії оснащуються 2,3-літровим дизельним двигуном потужністю від 125 до 165 кінських сил. Привід може бути переднім або заднім. Ціни стартують від 1 117 600 грн.

Раніше Заводом Спецтехніки Техкомплект було зібрано найпопулярніший автогідропідіймач на повнопривідному шасі IVECO Eurocargo ML110-250 4×4. Йдеться про італійський телескопічний автогідропідіймач COMET 19 | 2 | 14 HQ, який є найбільш затребуваною моделлю автовишки, яку використовують енергетики багатьох регіонів України. Ця автовишка працюватиме на Прикарпатті.


Не пропустіть