В Україні виготовили сучасний сміттєвоз із заднім завантаженням на шасі Iveco (Фото)

Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» виготовив і відвантажив на адресу замовника потужний сміттєвоз із заднім завантаженням АТ-5031 на шасі Iveco EuroCargo. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Для установки навісного обладнання було обрано функціональне шасі Iveco EuroCargo ML 140E22-E5 колісної формули 4х2 в стандартній комплектації.

Сміття може завантажуватися з євроконтейнерів об’ємом 120-1100 л за допомогою маніпулятора або ручним способом безпосередньо в бункер сміттєвоза. Робота механізму пресування доступна в автоматичному, напівавтоматичному або ручному режимах, оператор самостійно вибирає її в залежності від ситуації при завантаженні.

Приймальний бункер сміттєвоза зварений роботом і відрізняється особливо міцною конструкцією шляхом використання металу зносостійкого імпортного виробництва. Всі елементи системи розташовані поза завантажувальним кузовом, що запобігає забрудненню та забезпечує швидкий доступ при обслуговуванні та діагностиці. У базову комплектацію сміттєвоза входить підйомний маніпулятор вантажопідйомністю 700 кг. Об’єм ковша приймального бункера становить 2,0 м. куб. Об’єм бункера становить 11 куб.м.


Не пропустіть