Міжнародною доставкою посвідчення водія скористались вже майже 2 тисячі українців

Сервісні центри МВС працюють над можливістю отримання послуг за кордоном. Українцям потрібно обмінювати та відновлювати посвідчення водія, щоби мати право керувати автомобілем. Про це розповів Микола Рудик – начальник Головного сервісного центру МВС в прямому ефірі телеканалу «Ми – Україна» в національному телемарафоні «Єдині новини».

За 2 місяці з початку запуску цієї послуги, за кордон замовили доставку майже 1800 посвідчень водія. Микола Рудик пояснив, онлайн обмін посвідчення водія в електронному кабінеті водія доступний у Польщу, Чехію, Німеччину та Італію.

«Цією послугою можуть скористатись ті громадяни, які загубили чи пошкодили посвідчення, закінчився термін його дії, або ж змінили персональні дані. Найбільше міжнародну доставку замовляли українці в Польщу – відправлено 1511 посвідчень водія», – повідомив М.Рудик.

Міжнародна доставка посвідчення водія здійснюється близько 15 днів. Орієнтовна вартість посвідчення водія коштує 311 грн за бланк та адмінпослугу. Логістичні витрати поштовим перевізником за кордон складатимуть – 960 грн».

Джерело hsc.gov.ua

Не пропустіть