В Україні з’явилася рідкісна модель Opel (Фото)

У Києві помітили незвичайний мінівен Opel Zafira. Йдеться про рідкісну версію OPC 2002 року. Світлини автомобіля з’явилися на сторінціt.o.p.c.a.r.s_ua в соціальній мережі Instagram.

Заряджена версія OPC (Opel Performance Center) з’явилася у Opel Zafira в 2001 році. Такі модифікації були у мінівена першої та другої генерації. Існували варіанти на 5 і 7 місць.

Конкретно цей Opel Zafira OPC належить до першого покоління моделі. Його рушійною силою є 2,0-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 192 кінські сили і 252 Нм крутного моменту. З 5-ступінчастою механічною трансмісією розгін до 100 км/год займає 8,2 с, а максимальна швидкість становить 220 км/год. Також модель отримала доопрацьовану ходову і гальма.

Від стандартного «заряджений» Opel Zafira відрізняється зміненою решіткою радіатора, аеродинамічним обвісом і 17-дюймовими колісними дисками.

Нещодавно Opel представив оновлений мінівен Zafira. Автомобіль змінився зовні і всередині, а також отримав нові опції. Запас ходу 136-сильної електричної версії тепер становить 350 км.


Не пропустіть