Вийшов електромобіль в стилі гіперкара Pagani всього за $4 800 (Фото)

На торговому майданчику Alibaba з’явився у продажу стильний, але дуже бюджетний електрокар. У нього поки що немає назви, але є цінник у 4800 доларів, інформує «Автоцентр».

Електромобіль має дуже нестандартний вигляд. Він виконаний у дусі спорткарів і отримав обтічний кузов, чотири вузькі вертикальні фари і світлодіодні ДХО, довгий капот, сильно похиле вітрове скло, агресивну передню частину з великим повітрозабірником і видатним спліттером. Також привертають увагу бутафорські патрубки вихлопної системи на кормі.

Салон безіменного електрокара виглядає набагато скромніше. Тут встановлено стандартне рульове колесо, цифрова панель приладів, мультимедійна система з невеликим екраном та аудіосистема. В оздобленні авто використані синтетичні матеріали, а як акценти – накладки, що імітують дерево.

Варто відзначити, що кузов виконаний із пластику, що дозволило виробнику зробити родстер легким. Так що його може рухати навіть електромотор на 5 к.с. Він дозволяє машині розвивати швидкість до 35 км/год. Запас ходу – 120 км. На сайті вказано, що можлива доставка по всьому світу.


Не пропустіть