Абсолютно новий Skoda Superb в кузові універсал виходить на ринок (Фото)

У Європі вже рік тривають продажі нового покоління ліфтбека Skoda Superb, а тепер європейські покупці можуть отримати доступ і до його версії універсал. Автомобіль представлений у двох конфігураціях та оснащений двома типами двигунів – бензиновим і дизельним, при цьому обидва мають однакову потужність на рівні 150 к.с.

Серед базових варіантів комплектації варто відзначити Selection, який оснащений 17-дюймовими колісними дисками, датчиками світла і дощу, трьох зонним клімат-контролю, медіасистемою з 10-дюймовим екраном, обігрівом передніх сидінь, системою паркування з передніми і задніми датчиками, камерою заднього виду і комплексом подушок безпеки, включаючи передні, колінні бічні та шторкоподібні.

Топова комплектація Laurin & Klement пропонує 18-дюймові колісні диски, матричні світлодіодні фари, ексклюзивний шкіряний салон, передні сидіння із обігрівом, вентиляцією та масажем, а також медіасистему з 13-дюймовим екраном.

Ціни на новий Skoda Superb Combi стартують від 46,2 тис. євро для версії Selection і досягають 54,7 тис. євро для топової комплектації Laurin & Klement.