В Україні запустять виробництво автомобілів відомої японської марки

Попри війну у нашій країні планують розпочати виробництво легкових авто підвищеної прохідності. Йдеться про складання японських пікапів Isuzu D-Max. Автомобілі можуть почати збирати вже у поточному році. Про це заявив голова наглядової ради підприємства Ataman Олександр Дорош, повідомляє Auto-Consulting.

Збірка авто буде налагоджена на потужностях автобусного заводу Ataman у Черкасах. За словами Олександра Дороша, автомобілі зможуть використовувати і Сили оборони України.

Нагадаємо, Isuzu D-Max — це пікапи, що виробляються японською компанією Isuzu з 2002 року. з того часу світ побачило три покоління моделі. Автомобіль актуального покоління побудований на новій платформі Isuzu Dynamic Drive, в порівнянні з другим поколінням версія з дворядною кабіною на 30 мм коротша (5265 мм), на 10 мм ширша (1870 мм) і на 5 мм вища (1790 мм). Колісна база збільшена на 30 мм, до 3125 мм. Пікап пропонується із двома двигунами на вибір. Перший це турбодизель об’ємом 1.9 л потужністю в 150 к.с. і обертовим моментом в 350 Нм, другий – 3,0-літровий дизельний мотор віддачею у 190 к.с. і крутним моментом в 450 Нм.


Не пропустіть