Водіям нагадали про погіршення погодних умов

Станом на 8 січня проїзд усіма дорогами державного значення забезпечено, але 9 січня в Україні знову очікуються складні погодні умови. Про це повідомили у ДСНС.

У вівторок, 9 січня з півночі на південь очікується значне зниження нічної температури до 13-20° морозу (на Чернігівщині та Сумщині до 19-25° морозу), у південній частині до 7-15° морозу.

«Складні погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних служб та енергетичних підприємств, порушення та припинення руху транспорту на дорогах, погіршення умов життєзабезпечення населення», – йдеться у повідомленні.

Наразі на автошляхах працює 1237 одиниць техніки та 1489 робітників. За добу використали 30 488 тонн піщано-сольової суміші та 395 тонн чистої солі.

«Протягом минулої доби західні та центральні області перебували під дією активного снігового циклону. Там випало до 20 см снігу. У Дніпропетровській, Полтавській, Хмельницькій, Чернівецькій областях – 15-20 см опадів, Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській, Львівській, Тернопільській, Черкаській областях – до 10 см. Найменше снігу – до 5 см – випало у Волинській, Донецькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській та Сумській областях. У Миколаївській та Запорізькій областях місцями ожеледиця. На півдні країни спостерігається мокрий сніг з дощем, місцями значні опади. У  північних областях, Волинській та Рівненській – без істотних опадів», – повідомили у Державному агентстві відновлення та розвитку інфраструктури України.


Не пропустіть