Відомий українцям седан Chevrolet продовжать випускати

Добре відомий українцям седан Chevrolet Lacetti/Gentra (J200), який концерн UzAuto Motors спочатку планував зняти з конвеєра на початку 2024 року, продовжуватимуть випускати до квітня. Про це повідомляють узбецькі медіа.

Цей седан почали випускати в Узбекистані в 2008 році. Зараз його виробляють там за повним циклом: зі штампуванням панелей, зварюванням та забарвленням кузовів, а також остаточним викрутковим складанням деталей у готові автомобілі.

Актуальний Chevrolet Lacetti J200, розроблений південнокорейським підрозділом General Motors (колишня Daewoo Motors), дебютував у 2002 році в кузовах седан, хетчбек та універсал. З того часу модель виробляли в Узбекистані, Казахстані, Південній Кореї, Китаї, Індії та Колумбії.

Наразі седан випускають в єдиній комплектації L-Style із 1,5-літровим 106-сильним атмосферним двигуном та шестиступінчастим «автоматом».

В Україні Chevrolet Lacetti користується попитом на вторинному ринку.

Станом на початок 2024 року марка Chevrolet представлена на нашому ринку седаном Chevrolet Cobalt. Ціни на авто стартують від 636 500 грн.


Не пропустіть