Український автовиробник став лідером ринку одразу у двох сегментах

За підсумками 2023 року Завод спецтехніки Техкомплект зміг збільшити власне виробництво спецтехніки близько на 100 одиниць, що майже в півтора рази вище, ніж за даними 2022-го року. Про це повідомили у пресслужбі виробника.

Як зазначається, завдяки інтенсивності виробничих процесів завод зміг наблизити статистику свого виробництва та реалізації у 2023 році до тієї кількості спецмашин, яку завод продавав до початку широкомасштабного вторгнення.

Майже 30% в загальному обсязі виробництва заводу складають сучасні автовишки, купити які на нашому заводі приймають рішення більшість українських енергетичних та комунальних компаній. За 2023 рік крупновузлове складання італійських автовишок у порівнянні з 2022 роком виросло в 2,5 рази: торгові марки Comet (основна торгова марка-флагман) та частково TM CTE і корейського походження (торгова марка Dasan серії Skyman).

Чверть всього обсягу виробництва Техкомплект (25%) займає виготовлення аварійно-ремонтних майстерень. Нових аварійно-ремонтних машин Техкомплект у порівнянні з 2022-м роком стало в 3,5 рази більше.

Також в 2023 році на підприємстві почала активно виконуватись спеціалізація пікапів.


Не пропустіть