В Україні виготовили новий евакуатор на шасі MAN (Фото)

На Заводі спецтехніки «Техкомплект» виготовили новий евакуатор ТК-TGL-EVA на базі MAN. Про це повідомили у пресслужбі виробника.

«Виготовлено нову евакуаторну платформу 5000 х 2300 мм для перевезення транспортних засобів, які мають вагу до 5,5 т», – йдеться у повідомленні.

У моделі є два способи для затягування техніки, яку потрібно евакуювувати. Так, було застосовано в попередній аналогічній моделі – за допомогою вантажної електролебідки та висувних апарелей (траверсів). Тут встановлено 6-тонну лебідку Dragon Winch DWT 14000 HD і для заїзду техніки є траверси, що складаються.

Також в цьому евакуаторі встановлено за кабіною базової вантажівки італійський гідравлічний кран-маніпулятор спеціального призначення – так звана евакуаторна серія «T». Крано-маніпуляторна установка є шарнірно-зчленованою і має у складеному стані стрілу Z-подібної форми. Гідравлічний маніпулятор з керуванням з землі з двох сторін підіймає до 5,4 т на мінімальному вильоті 3-секційної стріли, а на мінімальному – до 1,5 т. Максимальний виліт стріли – 10 м, максимальна висота підйому – 11 м.

Машина оснащена 190-сильним дизельним двигуном та механічною трансмісією.


Не пропустіть