Український завод випустив автомобільну майстерню на китайському шасі (Фото)

Завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС виготовив і відправив на адресу замовників аварійну майстерню АТ АМ-0102. Про це повідомила пресслужба виробника.

«Аварійна майстерня АТ АМ-0102 є справжнім прикладом ефективності. Завдяки сучасному обладнанню, комунальні працівники можуть оперативно реагувати на пориви та аварійні ситуації в системах водопостачання, забезпечуючи швидке відновлення роботи та надійне функціонування», – йдеться у повідомленні.

Сучасний фургон має пасажирський та вантажний відсіки, створюючи комфортні умови для персоналу та забезпечуючи безпечне перевезення необхідного обладнання.

Вантажний відсік має сталевий верстак з інтегрованими ящиками для зберігання інструментів, а також оснащений спеціальними нішами для перевезення кисневих та пропанових балонів, що забезпечують їх надійне закріплення та зручний доступ. Для зберігання довгих предметів та інструментів передбачено окремий ящик, який забезпечує їх безпечне транспортування.

Модель оснащена двома вентиляційними люками для комфортної роботи, комунікаційним пристроєм для зручного зв’язку з водієм та висувними сходами, що спрощують доступ до пасажирського та вантажного відсіків.

Базою для аварійної майстерні стало популярне на ринку України  шасі марки DAYUN колісної формули 4х2 з дизельним двигуном Weichai, а також компонентами від світових виробників Bosch, Wabco, ZF.


Не пропустіть