Одну із найнадійніших моделей Toyota відкликають через дефект

Пікап Toyota Tacoma вважається одним із найнадійніших автомобілів, згідно з результатами різних досліджень. Однак через дефект Toyota змушена відкликати 381 199 пікапів 2022-2023 модельних років.

Вищезгадані автомобілі оснащені мостами виробництва Hino Motors Manufacturing USA з привареними деталями конструкції заднього моста. В результаті зварювальних робіт деяка кількість шлаку могла потрапити на посадкову поверхню стопорної гайки.

Якщо посадкова поверхня забруднена зварювальними бризками, це може завадити правильному затягуванню стопорної гайки. В результаті кріплення з часом може ослабнути і дозволити одному або обом вузлам півосі відокремитися від корпусу.

Водії дефектних Toyota Tacoma можуть відчути вібрацію чи почути ненормальний шум. Вони також можуть помітити протікання олива з диференціалу. Якщо відбудеться відділення півосі, це серйозно вплине на керованість автомобіля, що може спричинити ДТП.

У Toyota точно не знають, які машини мають такі дефекти, а які ні, тому їй доводиться відкликати всі автомобілі Tacoma, зібрані в період з 2 травня 2022 року по 21 листопада 2023 року.


Не пропустіть