Експерти назвали 5 найчастіших помилок при купівлі авто з пробігом

Купівля автомобіля з пробігом завжди пов’язана з низкою ризиків. Яких п’ять помилок при виборі уживаних машин водії припускаються найчастіше, читайте далі.

Перша помилка багатьох автолюбителів полягає в тому, що вони вибирають авто за ціною, нижчою від ринкової. Зазвичай, після покупки такого автомобіля покупець стикається з проблемами або в технічній площині, або в юридичній.

Друга помилка – покупка автомобіля не у перевірених продавців. У даному випадку йдеться, скоріше, про несумлінних «перекупників», які купують авто з великим пробігом або в жалюгідному стані, проводять його легкий косметичний ремонт і продають дорожче.

Третя помилка схожа на другу. Різниця тут лише тому, що тут йдеться про так званих «сірих» дилерів, єдина мета яких – продати проблемний автомобіль за хороші гроші.

Четверта помилка – довіряти словам, а не документам. Експерти радять завжди вимагати у продавця повний комплект документів по автомобілю. За ними можна легко перевірити його участь в ДТП, історію пробігу тощо.

Зрештою, п’ятий прорахунок – керуватися при виборі автомобіля лише смаком, а не практичністю. Йдеться про рідкісні комплектації чи проблемні версії тих чи інших моделей, які з часом принесуть власнику не задоволення, а суцільні проблеми.


Не пропустіть