В Україні виготовили сучасний автопаливозаправник (Фото)

Завод спецтехніки «Техкомплект» виготовив і передав замовнику черговий автопаливозаправник на шасі китайського виробника JAC. Про це повідомляє пресслужба виробника.

«Для нашого партнера та дилера з Харкова, компанії “Тек-Транс” (Автомобільний Дім “Соллі-Плюс”), виготовили черговий автопаливозаправник на базі вантажного шасі JAC N90», – йдеться у повідомленні.

Місткість цистерни складає 5 куб.м.

«Цього разу вузол мірної видачі розташовано в передній частині ємності і виготовлено як одне ціле з цистерною, а дверцята – сталеві (нагадуємо, що нещодавно виготовили аналогічні бензовози на базі FOTON, де вузли мірної видачі було закрито не сталевими дверцятами, а за допомогою ролет)», – додали на підприємстві.

Автопаливозаправник призначений для перевезення рідких нафтопродуктів щільністю до 860 кг/м3, і навіть заправки транспортних засобів через лічильник; зливу нафтопродуктів самопливом зі своєї цистерни в ємність, розташовану нижче за рівень цистерни; зливу нафтопродуктів насосом, що встановлений на автоцистерні. Оснащується 3,8-літровим дизельним двигуном потужністю 152 кінські сили та 6-ступінчастою МКПП.


Не пропустіть