На продаж виставлено один з найперших легкових авто Honda: відома вартість легенди (Фото)

На аукціоні Bring a Trailer з’явився Honda S600 Roadster 1966 року випуску, який вразить колекціонерів своєю історією та технічними характеристиками. Цей автомобіль, створений як комбінація авто та мотоцикла, відзначається невеликою вагою близько і революційними технічними особливостями.

Honda S600 зіграв значну роль у своєму часі, зокрема, відправившись у захоплюючу подорож з Японії до Європи під керівництвом журналіста Шотаро Кобаяші. Цей конкретний екземпляр, який представлений на аукціоні, майже повністю ідентичний авто, що пройшло незабутню подорож, але придатний для доріг США, маючи лівостороннє кермо.

Зараз цей рідкісний Honda S600 1966 року з пробігом 87 тисяч км пройшов комплексний механічний ремонт, що включав розбирання та відновлення двигуна та трансмісії, очищення паливної системи та перевірку електрики.

Аукціон, на якому пропонується цей Honda S600 Roadster, триватиме до 19 березня, а потенційні покупці мають можливість придбати цю унікальну машину, яка вже набрала популярність серед колекціонерів та ентузіастів автомобільної історії. Наразі ціна на цей автомобіль сягає 40 тисяч доларів.

Джерело telegraf.com.ua

Не пропустіть