Українським військовим передали майже сотню нових пікапів (Фото)

Фонд допомоги армії «Повернись живим» разом із компанією «Укрнафта» передали новоствореним зенітно-кулеметним батальйонам партію пікапів. Про це інформує сторінка Фонду у соцмережі.

«Разом із компанією «Укрнафта» забезпечили новостворені зенітно-кулеметні батальйони 79 прохідними пікапами загальним бюджетом 70 мільйонів 807 тисяч 841,32 гривні! Це швидкість й мобільність заради безпеки наших захисників та кожного з нас», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пікапи підсилять зенітно-кулеметні батальйони із Сум, Полтави, Житомира, Хмельницького і Чернігова.

«Мобільні вогневі групи є важливою частиною нашої протиповітряної оборони. Тому підрозділам, які захищають українське небо від ворога, конче потрібні прохідні, швидкі та маневрені автівки. Бо це запорука безпеки всіх українців», – повідомили на сторінці Фонду.⁣

Судячи з фото – це середньорозмірні пікапи Peugeot Landtrek. На українському ринку пікап доступний із безальтернативним 1,9-літровим дизельним двигуном потужністю 150 кінських сил. Мотор працює спільно із системою повного приводу та 6-ступінчастою механічною КПП. Ціни на пікап стартують від 1 389 400 грн.


Не пропустіть