Рятувальники отримають чергову партію пікапів українського доопрацювання

Сьогодні українські рятувальники гостро потребують спеціалізованих автомобілів для оперативної доставки на місце надзвичайної події особового складу та необхідного обладнання. У багатьох випадках цю роль можуть відмінно виконувати пікапи з дворядними кабінами – такі, наприклад, як Peugeot Landtrek, які нещодавно вийшли на вітчизняний ринок.

Днями Завод спецтехніки “Техкомплект” передасть чергову партію таких машин у виконанні аварійно-рятувальних автомобілів TK-PLT-AРМ. Зовні такі машини відрізняються відповідним розфарбуванням, а також наявністю на вантажній платформі кузовної надбудови з рейлінгами.

Зазначимо, що це вже не перші Peugeot Landtrek, підготовлені «Техкомплектом» для виконання спеціальних завдань. Машини можуть перевозити до 1000 кг та оснащені комфортабельною кабіною на 5 місць. Тут встановлений один із найбільш містких у класі вантажних відсіків: завдовжки 1630 мм та завширшки 1600 мм, з висотою бортів 500 мм. При цьому відстань між колісними арками дорівнює 1220 мм.

Peugeot Landtrek комплектується 1,9-літровим дизельним двигуном, що має турбіну із змінною геометрією. Потужність складає 150 к. с., а максимальний крутний момент в 350 Нм досягається в широкому діапазоні обертів: від 1800 до 2800 в хвилину. Максимальна швидкість становить 150 км/год. Витрата палива у комбінованому режимі – 8,2 л на 100 км.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть