1500-сильний автомобіль BMW став найшвидшим у світі (Відео)

Купе BMW M240i потужністю 1500 кінських сил стало найшвидшим у світі. Автомобіль проїхав чверть милі за 7,9 секунд і розігнався до 285 км на годину.

Зовні це купе M240i xDrive виглядає практично стандартним, за винятком нових гальм. Під капотом ховається модифікована версія оригінального 3,0-літрового шестициліндрового 1500-сильного двигуна B58, оснащена новими розподільними валами, новими головками, потужною паливною системою і турбокомпресором Precision.

Автомобіль зберіг повний привід та отримав модернізовану версію восьмиступінчастої автоматичної трансмісії, створеної Pure Drivetrain Solutions. Також було встановлені посилені осі та карбоновий карданний вал, що дозволяє впоратися з додатковим навантаженням. Задній диференціал залишився без змін.

Стандартний електронний блок управління збережено та модифіковано з урахуванням усіх змін трансмісії, а це означає, що автівка, як і раніше, зберігає більшість своїх оригінальних функцій, включаючи клімат-контроль, інформаційно-розважальну систему, круїз-контроль та багато іншого.


Не пропустіть