В Україні помітили спорткар Maserati з незвичайними номерами (Фото)

В Києві сфотографували купе Maserati GranSport. Ця модель є рідкістю не лише в Україні, але й у світі. Світлини унікальної машини опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в соцмережі  Instagram.

GranSport — це лімітована заряджена версія Maserati Coupe, яку випускали з 2004 по 2007 рік. Усього виготовили менше 2,5 тис. таких купе. Конкретно цей екземпляр має дипломатичні номери з індексом 212, який зарезервовано за Місією Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні.

Від стандартної версії Maserati GranSport відрізняється обвісом та особливими 19-дюймовими дисками. У салоні встановлені спортивні крісла та змінена центральна консоль.

Рушійною силою машини є 4,2-літровий V8 від Ferrari. У «зарядженій» версії його потужність збільшена до 400 кінських сил. Також є спортивний вихлоп. Мотор поєднується із 6-швидкісною роботизовано трансмісією. Прискорення до «сотні» займає 4,85 с, а максимальна швидкість складає 285 км/год. Кім того, в купе доопрацьована підвіска та встановлені адаптивні амортизатори.


Не пропустіть