Культовий спорткар Dodge знайшли занедбаним у старому гаражі (Фото)

Автомобільні ентузіасти у США виявили повністю оригінальний Dodge HEMI Charger 1966 року випуску. Таких купе було випущено всього 468 одиниць і один із них довгі роки простояв у гаражі без належного догляду, пише autocentre.ua.

Колекційний Charger виглядає гнітюче. На його кузові видно сліди іржі, а золота фарба майже повністю злізла. Нинішній власник намагався його реставрувати, повернув колишній блиск бамперам та іншим хромованим елементам, а також розпочав роботи з відновлення мотора. Але згодом із невідомих причин закинув цю роботу.

Салон автомобіля залишився не зворушеним, але він і так знаходиться в набагато кращому стані, ніж кузов. Хоча й тут без серйозної реставрації не обійтись. Але найважчим моментом буде відновлення 7,0-літрового 425-сильного двигуна V8 HEMI, який власник розібрав на деталі. За час забуття авто частина з них загубилася.

Відомо, що наразі цей Dodge HEMI Charger шукає нового власника. Цей напівзруйнований іржавий спорткар оцінили у 39 900 доларів. Втім, цінник не такий вже й високий, адже за купе в хорошому стані просять не менше 100 тисяч доларів.


Не пропустіть