В Україні виготовили два спецавтомобілі на базі Citroen Jumpy (Фото)

Завод спецтехніки «Техкомплект» виготовив дві нові аварійно-ремонтні майстерні Citroen Jumpy. Машини уже відправились працювати на потреби чернігівських енергетиків. Про це повідомила пресслужба українського виробника.

Аварійно-ремонтна майстерня ТК-CTRJ-АРМ на базі автомобіля Citroen Jumpy дає змогу виконувати багато повсякденних завдань з перевезення робочої бригади із 6 осіб (з урахуванням водія) та обладнання з метою виконання ремонтно-відновлювальних робіт на виїзді. Вантажний відсік відокремлюється від пасажирського суцільною перегородкою.

Машина має невеликий вантажний відсік для перевезення обладнання та інструментів.

Автомобільні майстерні виготовлені на базі Citroen Jumpy третього покоління. Автомобіль оснащується передньою підвіскою типу McPherson зі стабілізатором поперечної стійкості. Задня підвіска — незалежна важільна, зі стабілізатором поперечної стійкості. Кермове управління оснащується гідропідсилювачем. Привід передбачений тільки передній, але в якості доповнення може служити система поліпшення прохідності на складному дорожньому покритті Grip Control. Автомобілі комплектуються дизельними двигунами потужністю від 102 до 177 к.с..

Нагадаємо, Citroen Jumpy — це мікроавтобуси, які компанія Citroën випускає в Європі з 1995 року.


Не пропустіть