Tesla збирається випустити найпотужнішу в історії Model 3

Торік у вересні Tesla анонсувала оновлення Model 3, проте шанувальники так і не побачили презентацію версії Performance. Тепер попередні відомості про швидкий дебют цієї модифікації було виявлено у коді веб-сайту Tesla для Великобританії, як зазначив один із читачів InsideEVs.

Очікується, що оновлена Model 3 Performance буде оснащена новими потужними силовими агрегатами, сукупна потужність яких перевищить 500 к.с., перевершивши попередню версію потужністю 505 к.с. Точні характеристики моторів поки не розкриті, але зазначається, що нова модифікація стане найпродуктивнішою з усіх Model 3. Покращена підвіска забезпечить точне та чутливе керування, а оптимізація педалей та системи охолодження гальм покращить їхню роботу на високих швидкостях. Новинка також отримає оновлені колеса та спеціалізовані шини для кращого зчеплення на поворотах.

Дизайнерські зміни включають оновлені передній і задній бампери, вуглецевий дифузор і спойлер, що підкреслюють спортивний характер автомобіля. У салоні з’являться нові сидіння з підвищеною підтримкою та системою вентиляції, а елементи з вуглецевого волокна та унікальний візерунок підкреслять ексклюзивність моделі.

Поки немає інформації про час розгону до 96 км/год та запас ходу автомобіля, але відомо, що попередня модель розганялася за 3,1 секунди та мала запас ходу 507 км за стандартом EPA. Вважається, що ємність батареї залишиться незмінною – 82 кВт/год. Назва моделі, ймовірно, залишиться без змін, всупереч чуткам про можливе перейменування у Model 3 Ludicrous. Очікується, що офіційна вистава моделі відбудеться дуже скоро.


Не пропустіть