Український виробник показав сучасну автомобільну майстерню для комунальників (Фото)

Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС показав аварійну майстерню АТ АМ-0102 на шасі DAYUN CGC1100. Про це повідомила пресслужба виробника.

Техніка призначена для доставки персоналу та обладнання до місць проведення ремонтно-відновлювальних робіт й на сьогодні має попит на ринку України.

Автомобіль оснащений сучасним обладнанням, завдяки чому комунальники оперативно усувають пориви та інші аварії на тепломережах та мережах гарячого водопостачання.

Сучасний фургон має пасажирський та вантажний відсік. У вантажному відсіку кузов-фургону встановлений сталевий верстак (з двома ящиками з дверцятами), який надійно закріплений до полу фургона. На верстаку встановлені слюсарні лещата з силою стискання 30000 PSI (207 Н/мм2) та вагою 30 кг. По правому борту (сторона пасажира), біля задніх дверей, передбачена ніша для перевезення одного кисневого балона, обладнана механізмом підйому-опускання назовні. По лівому борту (сторона водія), біля задніх дверей, передбачена ніша для перевезення одного пропанового балона, обладнана механізмом підйому-опускання назовні.

Автомобіль оснащений 150-сильним дизельним двигуном та 6-ступінчастою КПП. У комплектації також застосовані агрегати відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF.


Не пропустіть