Які машини краще не купувати: названо “чорний список” проблемних ознак

Купівля автомобіля з пробігом завжди пов’язана із низкою ризиків. Вибір по-справжньому надійної та безпроблемної машини може стати справжнім квестом. Експерти запропонували автомобілістам кілька важливих маркерів, які дозволять відсіяти потенційно погані покупки. До «чорного списку» увійшли 7 ознак, які варто уникати.

Корозія кузова: ця проблема стане для вас справжнім головним болем. Краще відразу відмовитися від подальшої покупки.

Ненадійні деталі: знос або пошкодження окремих деталей може говорити про серйозні проблеми з машиною та недбалість автовласників.

Автомобіль, занурений у воду: це ще одна проблема, з наслідками якої доведеться розбиратися дуже довгий час високою ціною.

Рідкісна модель або знята з виробництва: на таке авто буде складно знайти запчастини і ще складніше буде знайти механіка, який погодиться взятися за її ремонт.

Машина маловідомої марки без представництва в країні: та сама проблема, як і з рідкісною моделлю. Обслуговування та ремонт такої машини стануть для вас справжнім пеклом.

Була в таксі або службовою машиною: такі машини, як правило, дуже зношені, до того ж водія не ставилися до них як до своєї власності, а отже, дбайливої експлуатації чекати не варто.

Сумнівні документи та VIN-номери: це одразу «до побачення». Можна легко потрапити на викрадену машину або таку, що перебуває під арештом. За першої ж перевірки в поліції чи сервісному центрі ця обставина розкриється і машину у вас заберуть, а гроші за покупку, швидше за все, не повернуть.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть