Названо найбільш переоцінену опцію в автомобілі

За результатами опитування, проведеного експертами, з’ясувалося, що багато власників автомобілів не вважають деякі додаткові опції необхідними та не готові платити зверху за їхнє включення до базової комплектації.

Найбажанішою опцією, про яку мріє багато автовласників, є зимовий пакет, що включає підігрів керма, обігрів скел і задніх сидінь, дистанційний запуск та інші функції.

Цю опцію обрали 47% опитаних. Майже такий самий попит спостерігається і на камеру заднього виду (46%). Третьою у списку бажаних опцій йде система контролю сліпих зон (42%).

Також до топ-10 опцій мрії увійшли роздільний клімат-контроль, додаткові подушки безпеки, просунута аудіосистема, активний круїз-контроль, система екстреного гальмування, панорамний дах та мультимедійна система з підтримкою Android Auto чи Apple CarPlay.

Однак є й опції, які опитані вважають переоціненими. На першому місці опинився панорамний дах. 45% респондентів заявили, що вони не готові платити за цю опцію додатково. На другому місці опинився помічник допомоги при керуванні (32%), а на третьому місці — просунута аудіосистема (30%).

Цікаво відзначити, що у містах з населенням від 500 тисяч до 1 мільйона осіб на другому місці серед переоцінених опцій виявився безключовий доступ (30%).


Не пропустіть