Fiat анонсував запуск спецверсії 500e, що отримала назву Inspired By Los Angeles (Фото)

Fiat представила нову спеціальну серію свого електромобіля – 500e Inspired By Los Angeles. Вартість цієї версії складе 36 000 доларів плюс додатковий збір за доставку в розмірі 1 595 доларів.

Ця версія включає унікальний колір кузова Marine Layer Mist, названий на честь прибережного морського шару Південної Каліфорнії. Окрім цього, автомобіль має матові сірі кришки дзеркал та чорні обрамлення вікон, а також 17-дюймові легкосплавні диски, які можна комплектувати літніми або всесезонними шинами.

Інтер’єр відрізняється двоколірним дизайном з бежевими сидіннями з еко-шкіри та «м’яким» кермом. Декоративні елементи відповідають кольору кузова, а аудіосистема JBL має сім динаміків і сабвуфер. Також в комплекті є бездротовий зарядний пристрій для смартфонів, 7-дюймова цифрова панель приладів і 10,25-дюймовий тачскрин інформаційно-розважальної системи Uconnect 5.

Fiat 500e Inspired By Los Angeles оснащена системою напівавтономного водіння рівня 2, яка включає адаптивний круїз-контроль і систему утримання смуги руху. Автомобіль має акумулятор ємністю 42 кВт/год, який живить електродвигун потужністю 117 к.с., що дозволяє розганятися до 97 км/год за 8,5 секунд, досягати максимальної швидкості 151 км/год і проїжджати до 240 км на одному заряді.

Електромобіль надійде до дилерських центрів США у третьому кварталі та стане четвертою спеціальною серією цієї моделі.