Компанія Tesla випустила цікаву новинку, і це не автомобіль

Tesla випустила міцний та дорогий мескаль, вартість якого становить понад 18 тис гривень. У США напій буде доступний не скрізь, і кожен покупець зможе придбати не більше двох пляшок.

Мескаль виготовлений з агави сортів Еспадин та Бікуїше, з використанням автентичного способу подрібнення за допомогою тахони — великого кам’яного колеса, яке рухається кіньми або двигуном. Напій має ніжний, пряний аромат цитрусових і зеленого яблука, з нотами туберози, жасмину та ромашки, і димним післясмаком. Міцність мескаля складає 43 градуси.

Напій розливають у скляні пляшки ручного видування, схожі на блискавку. Ціна за 750 мл становить 450 доларів. Мескаль буде продаватися тільки в деяких штатах США та в обмеженій кількості.

Це не перший алкогольний продукт Tesla. Торік компанія випустила пиво GigaBier у стилі пікапа Cybertruck, а у 2020 році — Tesla Tequila, також у пляшці у вигляді блискавки.

На тлі зниження продажів електрокарів, падіння акцій та звільнень, Tesla вирішила урізноманітнити свій асортимент незвичайним мерчем, таким як новий мескаль.