Українські фахівці будують швидкісну Tesla для поліції Лос-Анджелеса (Відео)

Компанія Tesla Service Kyiv (TSK), заснована українцями, представила новий проект – поліцейський електромобіль на базі Tesla Model S Plaid для поліцейського департаменту Лос-Анджелеса. Цей автомобіль має цікаву історію: він був викрадений та розбирався на запчастини у дворі багатоповерхового будинку. Небайдужі сусіди викликали поліцію, яка виявила, що машина знаходиться в угоні, і передала її місцевому відділку поліції.

На вимогу правоохоронців Лос-Анджелеса, електромобіль отримав фірмовий силовий бампер, яскраву «люстру», каркас безпеки та пару спортивних крісел. За словами авторів проекту, нова поліцейська машина матиме потужність силової установки в 1000 к.с., що зробить її найшвидшою Tesla Model S Plaid, дозволеною для експлуатації на дорогах загального користування. Електромобіль здатен розганятись до 100 км/год за 2 секунди, а максимальна швидкість перевищує 300 км/год.

Засновник TSK Богдан Головатюк зазначив, що в сучасному місті немає авто, яке здатне так швидко розганятися. Машина за шість секунд досягає швидкості 200 км/год практично беззвучно, що робить її ефективною для переслідування злочинців.

Цей надшвидкий електромобіль зможе безшумно наздоганяти будь-які авто злочинців на хайвеях та максимально швидко прибувати на виклики у містах.

Джерело autogeek.com.ua