Вперше Tesla Cybertruck перетворили на автомобіль для поліції (Фото)

Компанія UP.FIT, що спеціалізується на модернізації автомобілів Tesla, та її підрозділ Unplugged Performance створили автомобіль для силовиків, зокрема для поліції, пожежної служби, військових та тактичних служб реагування. Експерти вже назвали патрульний автомобіль UP.FIT Tesla Cybertruck автомобілем спецслужб наступного покоління.

Поєднання екзоскелета з нержавіючої сталі, можливостей спортивного автомобіля на дорозі та найсучасніших технологій безпеки робить Cybertruck привабливим для операторів автопарків у США та по всьому світу. Генеральний директор Unplugged Performance Бен Шаффер зазначив, що цей автомобіль є значним інженерним стрибком у майбутнє правоохоронних органів.

Автомобіль оснащений сигнальними лампочками, сиренами, системами озвучення, оновленими радіо та комп’ютерними системами завдяки спеціалізованим системам електропроводки та власним інтеграціям. Cybertruck можна налаштувати для тактичних, військових або пошуково-рятувальних місій за допомогою перегородок для затриманих, сховищ для зброї та спеціальних інструментів.

Автомобіль має спеціалізовані ковані пакети коліс і шин UP.FIT, гальмівні системи та додаткові оновлення для екстремального бездоріжжя. Підключення до Інтернету Starlink забезпечує зв’язок навіть у найвіддаленіших місцях.

Джерело auto.24tv.ua