Оновлений кросовер Volkswagen Talagon вийшов на ринок (Фото)

Кросовер Volkswagen Talagon, що поповнив модельний ряд Volkswagen, офіційно з’явився на китайському авторинку. Як зазначає CarNewsChina, автомобіль отримав низку помітних оновлень. Модель, відома як “Public Sharing Edition” і доступна в 12 комплектаціях.

Від моменту дебюту в червні 2021 року Talagon привернув значну увагу, що позитивно вплинуло на його продажі. Випуск нової моделі за зниженою ціною має на меті ще більше зміцнити позиції кросовера на ринку.

Talagon пропонує конфігурації на шість або сім пасажирів, з можливістю вибору між одноколірним і двоколірним забарвленням кузова. Автомобіль оснащений яскравими 20- або 21-дюймовими колісними дисками. В інтер’єрі представлений 12-дюймовий дисплей управління, 10,25-дюймова рідкокристалічна панель приладів і багатофункціональне рульове колесо. Стандартна комплектація включає аудіосистему з 8 динаміками, змішані сидіння зі шкіри та тканини, систему безключового доступу, електричні задні двері та різноманітні системи допомоги при водінні.

Вищі комплектації Talagon підвищують рівень комфорту та безпеки. Вони оснащені аудіосистемою Harman Kardon з 12 динаміками, підігрівом керма, 30-колірним підсвічуванням та додатковими функціями допомоги при водінні, такими як система допомоги при паркуванні, попередження про рух ззаду та моніторинг сліпих зон.

Під капотом Talagon можуть бути три варіанти двигунів: 2,0-літровий агрегат з потужністю 183 або 217 кінських сил, а також 2,5-літровий шестициліндровий мотор з 295 кінськими силами. Усі двигуни працюють у парі з 7-ступінчастою трансмісією DCT, з опціональною повнопривідною системою. Хоча продажі електромобілів зростають, Volkswagen визнає привабливість бензинових автомобілів, особливо на ринку, де минулого року 64% продажів припали на ДВЗ.