Bugatti готує сенсаційний гіперкар (Відео)

Bugatti підігріває інтерес до наступника Chiron, випустивши тизери, що демонструють колеса та бічні повітрозабірники. Відомо, що новий гіперкар, перший за останні десять років, дебютує з гібридним двигуном потужністю понад 1000 кінських сил. Перший тизер показує алюмінієві колісні диски з потужними гальмами та логотипом Ettore Bugatti, а другий демонструє C-подібні бічні повітрозабірники, обрамлені матовим алюмінієм та синіми і чорними панелями.

Історія Bugatti почалася в 1909 році, коли Етторе Бугатті заснував компанію у Мольсаймі. Після перерв та відроджень бренд став іконою гіперкарів. Нова модель зберігатиме класичний дизайн Bugatti. Офіційна прем’єра призначена на 20 червня, і слоган “Pour L’eternite” натякає на історичний момент.

Нові тизери також показують передню решітку та підсвічену задню емблему Bugatti. Зовнішній вигляд вказує на вужчий передній отвір і електрифіковане «серце» гіперкара. Новий двигун V16 без наддуву обіцяє зацікавити більше покупців. Очікування високі і розчарувань не передбачається.